O nama

Dobrodošli na Izletište Pavlin

Obiteljsko izletište “Pavlin” nalazi se 25 km od centra grada Zagreba te svega 2 km od centra grada Samobora. Dovoljno blizu, a dovoljno daleko da osjetite netaknutu prirodu, mir i tišinu, a krajolik će Vam osigurati nevjerojatan vizualni doživljaj u svako godišnje doba. 

20+ godina tradicije

Događanja

Pružamo mogućnost organizacije obiteljskih ručkova, domjenaka, proslava, obljetnica, prezentacija, poslovnih ručkova i team buildinga.

Gastronomija

U ponudi imamo ugostiteljski dio zatvorenog tipa koji nudi 50 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru te dodatnih 50 mjesta na natkrivenoj ljetnoj terasi. 

Smještaj

Izletište nudi smještaj u novouređenim apartmanima i sobama u mirnom i prirodnom ambijentu s bazenom u ljetnim mjesecima uz mogućnost doručka, polupansiona i punog pansiona.

Izletište Pavlin

Na nadmorskoj visini od 320 m pogled seže na sve 4 strane svijeta, na cijeli grad Zagreb s istočne strane, sa sjeverozapadne sve do obronaka Plješivice i gotovo cijelog Samoborskog gorja prema Žumberku i na kraju sa sjevera na veliki dio Slovenije. U neposrednoj blizini nalazi se crkvica Sv. Vida iz 13. stoljeća.

Iz centra Samobora za nekoliko minuta ste na Vrhovčaku automobilom ili autobusom, kroz samoborske šume i livade, asfaltiranom cestom do samog Izletišta.
Za one željne šetnje do “PAVLINA” vode mnogobrojne planinarske staze.